StoryEditor
SplitSEMPRE DRITO

Prošlo je više od mjesec dana od zabrane skretanje ulijevo kraj 'Kroma', ali neki još nisu naučili: pogledajte kratki susret kamiondžije u prekršaju i policije

10. srpnja 2019. - 01:06

Prošlo je više od mjesec dana od zabrane skretanja ulijevo iz Ulice slobode u Ulicu Domovinskog rata, što je trebao biti prvi korak u sređivanju stanja na jednom do najfrekventnijih splitskih raskrižja.

Međutim, još od prvog dana zabrane pa sve do danas, svakodnevno svjedočimo desecima prekršitelja koji doslovno nastavljaju "voziti" po svome.

Tako je naš fotoreporter Tom Dubravec u svega 40 minuta zabilježio desetak vozača koji su doslovno ignorirali jasna upozorenja.

 

 

Posebno je zanimljiv, a pomalo i smiješan, dio videa kada prometni policajac iz kombija, vozaču kamiona pokušava objasniti da pred njim radi kobni prekršaj. Nakon nekog vremena vozač je uspio shvatiti što mu to policajac objašnjava. Tim je strašniji dio što do prije upozorenja policijskog službenika, osoba koja sjedi za upravljačem teretnog vozila, uopće nije vidjela niti jedan znak upozorenja. Nažalost, nije jedini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 05:05