StoryEditorOCM
Splitstani, kreni

Prometni je kolaps u Splitu, gužve su na prilazu gradu i gotovo svim gradskim prometnicama. Ove svakako izbjegavajte

Piše Božidar Lončar
5. lipnja 2023. - 14:31

Po vremenu jesen, a po turistima u gradu kao da je ljeto. Turisti se danas ne mogu kupiti, pa izgleda kao da su iz svih mjesta u okolici navalili u Split, vjerojatno u šoping ili na ručak u neki od restorana, jer po ovom nevremenu malo toga im se nudi.

Na Google karti sve se crveni. Ulicama na kojima su trenutno zabilježene veće gužve kao da nema broja.

image

Sve se crveni...

Google Maps/

Sve se tako crveni na Poljičkoj cesti (Sirobuja, na križanju Vukovarske i Brune Bušića ("Kod Belvederea"), Vukovarske i Dubrovačke, Ulice slobode i Velebitske (pored OŠ Bol), Ulica kralja Zvonimira (raskrižje kod Pazara), raskrižje Ulice slobode  Mažuranićevog šetališta ("Kod Doma kulture mladih"), Ulice slobode i Domovinskog rata ("kod Slobodne Dalmacije"), Ulice Domovinskog rata i Mike Tripala ("kod Muslimanke"), raskrižje Dubrovačke ulice, Stinica i Domovinskog rata prema Kmanu i Stinicima, Ulica Mike tripala (pored trgovačkog centra Joker), Ulica Domovinskog rata ("prema trgovačkom centru Mall of Split"), Sarajevska ulica (pored OŠ Ravne Njive) i, dakako, u Trajektnoj luci.

Iz policije poručuju kako su od jutros evidentirane dvije prometne nesreće. Jutros oko 7 sati u Splitu na raskrižju Dubrovačke ulice i ulice Domovinskog rata došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Policija poziva očevice kako bi se razjasnile okolnosti nesreće. 

Prema neslužbenim informacijama, u 11:20 na raksrižju Dubrovačke i Vukovarske ulice došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila. 

image


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:24