StoryEditorOCM
SplitMUTNA POSLA

Prof. Kružić iznio kronologiju slučaja Spaladium Arena, progovorio i o sumnjivim ‘papirima‘ i pustim aneksima. Opara: Split nije i neće biti bankomat!

4. ožujka 2021. - 15:47
U kinoteci Zlatna vrata profesor Dejan Kružić održao je predavanje o stanju duga i tužbama vezanim za Spaladium ArenuJakov Prkic/Cropix

Mjesec dana nakon što je na Trgovačkom sudu u Splitu, zasad nepravomoćno, izgubio bitku povodom tužbe protiv Grada Splita i Sportskog grada TPN u stečaju u kojoj je tražio poništenje dvaju aneksa ugovora o javno-privatnom partnerstvu (poznatijih kao "Kuretovi tajni aneksi" koji su zaključeni u ožujku 2008. i ožujku 2009. godine, a potpisao ih je bivši gradonačelnik Ivan Kuret s TPN-om bez znanja Gradskog vijeća. - op.a.) vezano uz izgradnju splitske "Spaladium Arene", prof. Dejan Kružić, aktualni ovlašteni pregovarač Grada Splita u postupku sklapanja ugovora o javno-privatnom partnerstvu u četvrtak je u dvorani Centra "Zlatna vrata" održao javnu prezentaciju na kojoj je vrlo iscrpno i razigrano govorio o cijelom tom slučaju.

Kružićevu je tužbu, dakle, sutkinja Trgovač...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:54