StoryEditor
Splitlinije u prekidu

Problemi u pomorskom prometu, iz Jadrolinije kažu: Pratimo ovu olujnu južinu i postupat ćemo u skladu s vremenskim uvjetima

6. prosinca 2020. - 13:15

Državni hidrometeorološki zavod izdao je crveni alarm za jugo i narančasti za kišu u cijeloj Dalmaciji. Tijekom dana očekuje se grmljavinsko nevrijeme s popriličnim padalinama, a južina može dostizati brzinu od 130 kilometara na sat.

Očekivano je, stoga da su u prekidu sve katamaranske linije splitskog plovnog područja, kao i trajektne linije Ubli - V. Luka - Split, Vis - Split, Trogir - Drvenik Veli-Drvenik Mali, Sumartin-Makarska, te Sućuraj-Drvenik.

- Zasad je takvo stanje, no pomno pratimo ovu olujnu južinu na moru i postupat ćemo u skladu s vremenskim uvjetima. Moguće je da će se situacija tijekom dana mijenjati, jugo će jačati, tako da putnike pozivam da svakako prate ogase na našoj web stranici i aplikaciji. S linijama prema Supetru, Starom Gradu i Rogaču zasad nemamo poteškoća, no naglašavam, dođe li do promjena, obavijestit ćemo pravovremeno naše putnike - uputila nas je Jelena Ivulić iz Jadrolinije.

item - id = 1062237
related id = 0 -> 1131209
related id = 1 -> 1130688
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 09:16