StoryEditor
SplitSAMO PREMA ISTOKU

Pripremite živce, kreću radovi u Hercegovačkoj: do grada će se voziti u koloni kroz Kopilicu i to do kraja sezone!

18. srpnja 2018. - 09:35

Zbog izvođenja radova na izgradnji plinovoda u Hercegovačkoj ulici kroz Kopilicu, i to od raskrižja s Boktuljinim putom (ulaz u "Prometovu" garažu) do Puta Stinica, za sav promet od srijede u 10 sati bit će zatvoren sjeverni kolnički trak, dakle u smjeru središta grada.

Vozila će se kretati preostalim prometnim trakom, i to isključivo smjerom prema izlazu iz grada, tako da će svi "Prometovi" autobusi na linijama koje prolaze Hercegovačkom ulicom prema centru grada kao obilazni pravac privremeno koristiti Solinsku i Ulicu Domovinskog rata do povratka na staru trasu, na kojima će se koristiti postojeća autobusna stajališta. Vozila javnog prijevoza koja prolaze Kopilicom u smjeru istoka neće mijenjati svoju trasu.

Kako su nas izvijestili iz tvrtke "EVN Croatia plin", koncesionara budućeg plinovodnog sustava, ovaj se put prokopava spomenuta dionica Hercegovačke ulice duga 600 metara zbog postavljanja instalacija koje idu prema Poljudu.

Radovi bi trebali biti gotovi do početka nove školske godine, koji je planiran 10. rujna, s tim da bi za to vrijeme na terenu bile angažirane dvije građevinarske ekipe.

Nakon sezone radit će se u Benkovačkoj ulici na Kmanu, za koju je gradska uprava poslala poziv za uvid u spis predmeta po pitanju izmjene i dopune građevinske dozvole za taj dio, pa će zainteresirani građani i tvrtke moći 25. srpnja doći u Banovinu i iznijeti svoje prijedloge i primjedbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 01:47