StoryEditor
SplitDINAMIČNO I POTICAJNO

Pridružite nam se: Prijavite se na natječaj za novinara ‘Slobodne Dalmacije‘ i budite dio našeg tima. Rok za prijavu je do 1. kolovoza, evo koji su uvjeti

Piše PSD
22. srpnja 2021. - 21:17

"Hanza Media" d.o.o. je vodeća medijska kuća na tržištu, koja u svom portfelju ima tri dnevne novine, petnaest magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi.

Naš uspjeh ne bi bio moguć bez stručnih, inovativnih, fleksibilnih i visoko motiviranih zaposlenika, orijentiranih na timski rad.

Ako nam se želite pridružiti, prijavite se na natječaj za poziciju novinar (m/ž) u redakciji Slobodne Dalmacije.

Tražimo buduće novinare sa završenim studijem ekonomije, prava, psihologije, sociologije, filozofije, novinarstva, PMF-a, kao i studente/ice s navedenih fakulteta.

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na razgovor i testiranje.

Kandidati odabrani nakon razgovora i testiranja radit će u redakciji Slobodne Dalmacije kao suradnici ili pripravnici pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje tri, a najviše 12 mjeseci.

Nakon toga razmotrit će se mogućnost stalnog zapošljavanja, odnosno rada preko studentskog ugovora ako se radi o studentu/ici.

Molimo Vas da svoje životopise, kao i informacije o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 1. kolovoza 2021. godine na adresu elektroničke pošte posaosd@hanzamedia.hr.

image
Joško Ponoš/Cropix

Od kandidata se traže sljedeći uvjeti:

- izražene komunikacijske i organizacijske vještine, poznavanje suvremenih medijskih trendova, sklonost timskom radu, kreativnost, odgovornost, orijentiranost cilju i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka,

- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje, poznavanje jednog stranog jezika, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Nudimo vam dinamično i poticajno radno okruženje te mogućnost stalnog zaposlenja.

image
Joško Ponoš/Cropix

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

item - id = 1114617
related id = 0 -> 1136969
related id = 1 -> 1136899
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 00:25