StoryEditorOCM
Splitdalmatia tower

Prestižni hotelski lanac jedva dočekao početak rada u Splitu: ‘Uskoro otvaramo u najvišem neboderu u državi, tražimo i radnike‘

Piše split sd
4. svibnja 2023. - 10:00

Odbrojava se sitno do otvaranja najvišeg nebodera u Hrvatskoj, 135 metara visokog Dalmatia Towera u Splitu.

Da podsjetimo, ovome je prethodila višemjesečna trakavica oko dozvola u kojoj su akteri bili Grad Split i investitor, ali na koncu je zgrada najvećeg tornja u Hrvatskoj dobila izmjenu i dopunu rješenja o građenju, što je pretpostavka za useljenje i početak rada brojnim tvrtkama i hotelu..

- U sklopu Dalmatia Towera osim eminentnih domaćih i međunarodnih IT tvrtki poslovat će i prvi AC Hotel by Marriott u Hrvatskoj. AC brand dio je jednog od najprestižnijih hotelskih lanaca na svijetu - Marriott Internationala sa sjedištem u SAD-u. Pod brendom AC Hotels djeluje više od 150 hotela diljem svijeta te je u njima svaka značajka osmišljena i dizajnirana u cilju besprijekornog iskustva gostiju. Prepoznatljivi dizajn interijera, profesionalna usluga i sofisticirani sadržaji zaštitni su znak AC hotela koji odišu europskom poslovnom elegancijom i jedinstvenim lifestyle izgledom - javljaju iz ovog hotelskog lanca.

Nadalje navode kako je prvi hrvatski AC Hotel by Marriott Split kreiran "za moderne putnike s poduzetničkim duhom". Hotel ima 214 soba i apartmana, pet modularnih konferencijskih dvorana, bar, restoran, Spa & Fitness.

Zahvaljujući specifičnom obliku ostakljenog tornja svaka soba u AC Hotelu by Marriott Split ima pogled na more i na impresivnu panoramu Splita, a AC Hotels by Marriott Split je počeo i masovnije zapošljavati. Tvrde kako nude odlične uvjete svojim budućim zaposlenicima.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Joško Ponoš/Cropix
image

AC Marriot Split

image

AC Marriot Split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:24