Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Splitdetalji sudara

Prava drama na staroj Solinskoj: u nesreći sudjelovali policijsko vozilo i kombi, a za sve je kriva vozačica Audija

Piše Katarina Marić Banje
25. siječnja 2020. - 10:30
Boris Kovačev/Ilustracija/Hanza media

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu najranije ujutro na staroj Solinskoj cesti sudjelovala su dva policijska vozila te su teško ozlijeđene dvije osobe.

Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila u 3,45 kada su se sudarili Audi kojim je upravljala vozačica pod utjecajem alkohola i službeno policijsko osobno vozilo. Od jačine udara je Audi odbačen na obližnje ugibalište na kojem je bio zaustavljen policijski kombi i jedno osobno vozilo.

Kako saznajemo, službenici iz policijskog kombija su bili u kontroli prometa te su upravo na ugibalištu zaustavili automobil kada je u njih udario odbačeni Audi.

Prilikom sudara s Audijem u policijskom osobnom vozilu su ozlijeđena dva policajca. Ozlijede su zadobili i vozačica Audija te putnik iz osobnog automobila na ugibalištu. Teško su ozlijeđeni vozačica Audija i jedan policajac.

Očevidom je rukovodio dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetnika te je utvrđeno da je vozačica Audija bila pod utjecajem alkohola. Cesta je bila zatvorena do 8 sati.

#PROMETNA NESREćA

Izdvojeno