StoryEditor
SplitBIG MACHO

Požar koji je jutros izbio na štekatu na Prokurativama bio je podmetnut! Iz Policije javljaju da je nastala velika materijalna šteta, u tijeku je kriminalističko istraživanje

Piše A. B.
23. svibnja 2022. - 16:38

Požar koji je oko 4 sata ujutro izbio na štekatu restorana "Big Macho" na Prokurativama bio je podmenut, potvrdili su to iz Policijske uprave. Kao uzrok nastanka požara kojega su ugasila tri vatrogasca iz Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva naveli su otvoreni plamen.

- U požaru je nastala znatna materijalna šteta. Slijedi kriminalističko istraživanje - izvijestili su iz splitske policije.

Podsjetimo, vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Split oko 3. 58 sati ujutro zaprimili su prijavu o požaru na Prokurativima. Kako nam je potvrdio Božo Crljen, zapovjednik splitskog DVD-a, izgorio je cijeli štekat restorana "Big Macho" u vlasništvu poznatog ugostitelja M. M. koji se nalazi pored kafića "Bobis". Inače, M. M. ima još ugostiteljskih objekata po gradu, između ostaloga i novootvoreni restoran na Rivi "Piccolo".

- Požar je zahvatio stolove, stolice, tende i reklamni pano restorana. Praktički je izgorio cijeli štekat, no nema ozlijeđenih. Požar je zahvatio i plakate u prolazu od Marmontove do Prokurativa - pojasnio nam je zapovjednik DVD-a.

image
Vladimir Dugandžić/Cropix
image
Vladimir Dugandžić/Cropix
image
Vladimir Dugandžić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 21:40