StoryEditor
Splitsporna imenovanja i kredit

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučivat će i o slučaju Ivice Puljka: već su dvije prijave protiv splitskog gradonačelnika na čekanju

Piše PSD
24. listopada 2021. - 20:43

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u dolazećem će tjednu odlučivati hoće li otvoriti predmet protiv splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, doznaje Dnevnik Nove TV.

Odgovor je to Povjerenstva na pitanja koja im je poslao Dnevnik Nove TV, a vezana su za imenovanja u Nadzorne odbore, podizanje kredita u komercijalnoj banci, te slučaj s odabirom tvrtke za posredovanje u osiguranjima.

Podsjetimo, početkom tjedna smo pisali da protiv gradonačelnika Splita već postoje dvije prijave koje čekaju još uvijek utvrđivanje činjenica, kako bi tek potom došle na dnevni red Povjerenstva.

- Prva je prijava zbog nepoštivanja procedure prilikom imenovanja članova Nadzornih odbora u javnim poduzećima, a druga je vezana uz imenovanje osobe koja je bila donator stranke u Upravno vijeće Javne ustanove Športski objekti, kazala nam je tada glasnogovornica i službenica za informiranje Povjerenstva Martina Jurišić.

item - id = 1137635
related id = 0 -> 1136310
related id = 1 -> 1147546
related id = 2 -> 1147508
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 05:44