StoryEditorOCM
SplitŽARKO PUHOVSKI

Politički analitičar smatra da Bojana Ivoševića trebaju smijeniti, a zamjerio je i Marijani Puljak što je prostakluk povezala s aktivizmom: ‘To je potpuno izmišljena teza‘

Piše SPLIT SD
11. veljače 2022. - 15:37

Politički analitičar Žarko Puhovski u studiju N1 televizije komentirao je verbali napad splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića na urednicu i novinarku Slobodne Dalmacije. Drugog čovjeka Splita nazvao je prostakom, ali posebno se osvrnuo na reakciju Marijane Puljak koju je usporedio s njezinim političkim protivnikom, premijerom Andrejom Plenkovićem.

- Ono što mene pogađa kao dugogodišnjeg bivšeg aktivista, to je što je gospođa Puljak napravila isto što i Plenković i njegov prostakluk povezala s aktivizmom. Meni, doista, nije poznato da su aktivisti veći prostaci od ostalih. To je potpuno izmišljena teza - rekao je Puhovski, a to da se povlači iz javnosti, smatra da stvara potpunu pomutnju.

- Ja ne mislim da se ne smije napadati novinare, dapače, mislim da se može reći da si napisao glupost, ali reći napit ću ti se krvi, to je suludo i doista krvoločna formulacija i to bi trebalo biti kažnjivo - smatra Puhovski.

Upitan, znači li situacija s Ivoševićem da splitska opcija gubi kredibilitet, Puhovski je odgovorio da gube moralni kredibilitet te da bi se Ivoševiću trebali zahvaliti na suradnji i smijeniti ga, kazao je u studiju N1 televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. siječanj 2023 01:48