StoryEditor
Splitoglas

Policija traži bobije: radit će se od Trogira do Makarske, a ove uvjete morate zadovoljiti da biste dobili ovaj sezonski posao

20. svibnja 2020. - 17:39
Zoran Kusalo/HANZA MEDIA

Na stranicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske objavljen je oglas za prijam u Prometnu jedinicu mladeži, za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima na području Splita, Podstrane, Trogira, Sinja, Omiša i Makarske.

- Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu. Prednost će imati učenici i studenti koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit - objavili su na stranicama PU SD.

Uz zamolbe je potrebno dostaviti kratki životopis, potvrdu o školovanju, presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili Indeksa i potvrdu od liječnika obiteljske medicine.

Zamolbe će se zaprimati od 25. svibnja do 1. lipnja ove godine, a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte u Policijsku postaju prema mjesnoj nadležnosti, dok se za Grad Split i Općinu Podstrana, osobno ili putem pošte, zamolbe dostavljaju u Postaju prometne policije Split, na adresu Put Plokita 81.

Zamolbe dostavljene izvan roka ili s nepotpunom dokumentacijom neće se razmatrati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. prosinac 2020 20:26