StoryEditorOCM
Split"LUĐAK PEDOFIL"

Policija privela mlađeg muškarca za kojega se sumnja da je u Splitu pratio majku i trogodišnju curicu i masturbirao gledajući dijete

5. veljače 2020. - 10:24
Majka je na Facebooku napisala da ju je pedofil pratio od Anićeve zgrade do restorana OpatijaDuje Klarić/Arhiv/HANZA MEDIA

Splitska policija upravo provodi kriminalističku obradu nad muškarcem za kojega se sumnja da je u ponedjeljak na Plokitama, u blizini Anićeve zgrade, masturbirao pred trogodišnjom curicom koja je bilo u pratnji majke.

Žena je na društvenoj mreži upozorila roditelje da po Splitu hara luđak koji je pedofil. Napisala je da ju je taj nepoznati muškarac pratio od Anićeve zgrade do restorana Opatija i da je masturbirao dok su njih dvije čekale da zeleno svjetlo na semaforu da pređu cestu.

Kako je uznemirena majka napisala, kasnije je istoga čovjeka vidjela i na Mejašima gdje živi, pa je uvjerena da ju je stalno pratio. Opisala ga je kao čovjeka između 30 i 35 godina, crne kose i tamnih očiju, a na sebi je imao crveno bijelu jaketu, modre hlače i crne patike. 

U Polic...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:12