StoryEditorOCM
SplitREAKCIJA ANTE FRANIĆA

‘Policija nije privela ‘osobu‘, nego djelatnicu Park šume Marjan! U strahu za svoj posao te kao zaštitu od poludjele gradske vlasti, djelatnici su počeli snimati njihove ispade‘

Piše SPLIT SD
10. ožujka 2022. - 21:45

Nezavisni gradski vijećnik Ante Franić reagirao je na članak 'Slobodne' u kojem smo objavili da je policija privela osobu koju se sumnjičilo da je neovlašteno snimala dogradonačelnika Bojana Ivoševića u službenim prostorijama Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan.

- Policija nije privela ‘osobu’, nego djelatnicu Park šume Marjan! - kazao je Ante Franić te nastavio kako "nakon višednevnog ludovanja zamjenika Ivoševića u prostorijama Javne ustanove gdje svakodnevno prijeti opomenama, otkazima i kaznenim prijavama, djelatnici u strahu za svoj posao i egzistenciju, a u konačnici s ciljem vlastite zaštite od poludjele gradske vlasti počeli su snimati njihove ispade".

- Podsjećam da je pravnica iste Ustanove već ucijenjena Opomenom pred otkaz ako ne izmijeni verificirani zapisnik u kojem je odlukom Upravnog vijeća smijenjen v.d. Stipe Mušura. Napadi na žene ove gradske vlasti već su postali konstanta!

Prvo otkaz čistačici s invaliditetom, prijetnja novinarki, opomena pravnici sad i kazneni progon djelatnice koja je ujedno i zamjenica predstavnika radnika.

Taj isti, formalno bivši ravnatelj Javne ustanove, kojega Gradonačelnik protupravno još drži na funkciji ravnatelja, danas je policiji prijavio djelatnicu te Ustanove po koju su promptno na radno mjesto došla 3 policijska službenika, oduzeli privatni mobitel i osobne stvari, te priveli u PP Split.

Znači, zamjenik Ivošević nakon prijetnje ‘napit ću ti se krvi’, pobjegne 5 dana iz Splita bez da ga itko u tome spriječi, a djelatnica Javne ustanove nakon navodne snimke se žurno privodi i na njoj se trenira sila! Gradonačelniče Puljak, imate li imalo srama? - upitao je Franić na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 09:27