StoryEditor
SplitSLATKO IZNENAĐENJE

Pola godine u gradu pod Marjanom: Uber slavi 180 dana u Splitu besplatnim palačinkama

Piše PSD
22. studenog 2016. - 20:22
Pancake_Stunt_Split_1200x630

Točno šest mjeseci je prošlo od kad je Uber pokrenuo uslugu u gradu pod Marjanom. Već prvog tjedna Uberom se u Splitu kretalo više tisuća turista iz čak 60 različitih zemlja.

Također, i lokalno stanovništvo Uber je prihvatilo otvorenih ruku, a velik dio partnera-vozača preko Uberove platforme ostvaruje primarni prihod ili dopunjuje zaradu uz stalni posao.

Tim povodom, Uber želi proslaviti polu obljetnicu sa svim korisnicima u Splitu zbog čega će ovaj četvrtak u suradnji sa splitskim palačinkarnicama potpuno besplatno dijeliti najfinije palačinke u Splitu.

Točno 180 palačinki, jednu za svaki dan koliko je Uber aktivan u Splitu, dostavljat će se od 13 do 15 sati bez obzira jeste li na poslu, na faksu, u školi ili jednostavno odmarate kod kuće.

Kako biste naručili svoju porciju, potrebno je samo otvoriti Uber aplikaciju te odabirom opcije PALAČINKA naručiti svoj desert. Nekoliko minuta kasnije, do vaše lokacije stići će poslastica.

Ako još nemate Uber aplikaciju nema problema, preuzmite ju na uber.com/app. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, Nakon toga moći će te se bezbrižno kretati gradom u Uberu koji je u svakom trenutku udaljen svega nekoliko minuta od vaše lokacije.

Kako to funkcionira na staroj Uber aplikaciji? U četvrtak, 24.11, između 13 i 15 sati otvorite svoju Uber aplikaciju.

Pri dnu ekrana odaberite opciju PALAČINKA. Naručite vozilo na svoju adresu, pratite vozilo na karti te kada dođe do vaše lokacije preuzmite svoju palačinku. Uživajte u slatkom trenutku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. listopad 2020 18:19