StoryEditorOCM
SplitZvučni zapis

Pojavila se još jedna snimka! Poslušajte kako Ivošević komentira korištenje službenog automobila u gradskim tvrtkama: Letit‘ će cili taj nadzorni odbor...

Piše SPLIT SD
11. ožujka 2022. - 00:02

Izgleda da suradnici Bojana Ivoševića često snimaju razgovore s njim, jer se pojavila još jedna snimka. Do sad nije nigdje objavljena. Ovoga puta, u zvučnom zapisu Ivošević komentira korištenje službenog automobila u gradskim tvrtkama i ustanovama.

- Mi k’o osnivač kažemo: ako ravnatelj ijedne naše ustanove, ijedne naše tvrtke, ne bude imao službeno auto, a ta tvrtka i ustanova posjeduje neko službeno auto, i bude se smatralo da neko nižerangiran treba imati prije ravnatelja, onda će letit cili taj nadzorni odbor -  kaže Ivošević u snimci.

Zanimljivo je da je upravo korištenje službenog automobila bila jedna od tema oko koje se nisu slagali Tomislav Tukić, bivši predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove na Marjanu i v.d. ravnatelja Stipe Mušura, a ni Bojan Ivošević.

Kako nam je Tukić ranije kazao, pojedinci iz Upravnog vijeća zamjerali su, između ostalog, v.d. ravnatelju Mušuri što se koristi službenim automobilom koji bi trebao biti na raspolaganju službi nadzora, a ne njemu. Takva rasprava je, navodi naš sugovornik, potaknula dogradonačelnika Ivoševića da se i on uključi.

- Kaubojski je dva puta upao u Javnu ustanovu i žustro s nama raspravljao je li u nadležnosti Upravnog vijeća da donosi odluke o korištenju službenog automobila. Spočitavao nam je što uopće raspravljamo o smjeni vršitelja dužnosti ravnatelja. Dogradonačelnik Ivošević je mišićima htio opovrgnuti naše odluke i osporiti nam legitimitet. Ovakvi bezumni pritisci i nastupi samo pokazuju da dotični niti imaju argumente, niti širinu da shvate gdje se nalaze i o čemu pričaju - kazao nam je Tukić prošlog petka kad je smijenjen.

Izgleda da se dogodila slična situacija kakva je opisana u zvučnom zapisu kojeg objavljujemo zbog javnog interesa, jer je riječ o drugoj najvažnijoj osobi u Gradu.

Policija privela osobu koja je Ivoševića neovlašteno snimala, prijeti joj do 6 godina zatvora?! Snimka se brzo proširila mrežama, dogradonačelnik opet spomenuo novinare...

Nikad oštriji Igor Stanišić prozvao Ivoševića: ‘Mali čovječe, licemjeru i pohađatelju izmišljenih radionica... jesi li ti pitao Škorića, Oparu i Keruma dopuštenje za snimanje?‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 06:11