StoryEditorOCM
Split‘ADVENT‘ NA NAJJAČE

Otkrivamo što se dogodilo sa sudionicima tučnjave na Prokurativama koja je zapalila društvene mreže... Policija je intervenirala nakon dojave, pogledajte sporni video...

Piše Split SD
29. studenog 2022. - 12:21

Prvo verbalni sukob, a potom i fizički obračun dodatno se "uveličali" splitski Advent koji se, jednim svojim dijelom održava i na Trgu Republike (Prokurativama).

Policija je u nedjelu u oko 22:33 sati zaprimila dojavu da je na Prokurativama došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba.

image
Screenshot

Kako to biva u "kaubojskim" filmovima i splitski "kauboji" su se potukli iz samo njima poznatih razloga, a u videu koji se brzinom zvuka proširio društvenim mrežama može se vidjeti kako "lete" šake, noge, stolovi, kako se "naganjaju" po Prokurativama, a sve u ozračju Adventa.

Policijski službenici su odmah po dojavi upućeni na mjesto događaja gdje su zatekli četiri muškarca (dvojicu 25 - godišnjaka, 24 - godišnjaka i 26 - godišnjaka), svi sa splitskog područja koji su odvedeni u službene prostorije. Oni su osumnjičeni da su sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira i protiv njih će biti podnesen odgovarajući optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

image
Screenshot

Jedan od 25 - godišnjaka je lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć nakon čega je otpušten iz bolnice (zadobio je lakšu tjelesnu ozljedu). U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska ostalih sudionika događaja.

Tako je i ovog puta splitska mladost pokazala što su prave poruke mira, kao što su nada i vjera, mir, ljubav i radost, upalivši umjesto svijeća "triske", šake u glavu, a oni koji su bili slabije sreće dobili su i stolicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 00:25