StoryEditor
Splitu pravom trenutku

Pogledajte gdje je ‘gospodin‘ u Mercedesu parkirao da bi otišao na kavu: snimili smo ga, nije mu se svidio bliski susret s našim glavnim urednikom

Piše PSD
24. siječnja 2020. - 13:03

Andrea Topić, novinarka Slobodne Dalmacije napadnuta je jučer kod Imotskog dok je snimala tamošnju kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića.

O tome se danas govori u cijeloj državi, ministar je sazvao i izvanrednu konferenciju za medije, ostavku, doduše, nije dao, ali je napad osudio.

Oštro ga je osudio i HND, mediji prenose priču naše novinarke, a ekipe HTV-a stigle su u Slobodnu Dalmaciju i po izjavu glavnog urednika Jadrana Kapora.

I taman kad je on za nacionalnu TV kuću govorio o sramotnom incidentu naišao je 'gospodin' u srebrnom Mercedesu i zatrubio. Jako mu je zasmetala ekipa na trotoaru jer su mu zauzeli mjesto za parking!?

Naravno, parkirao je gdje je naumio, no to nije bio jedini prekršaj koji je počinio. Kako bi stigao ispred Slobodne lagano se polukružno okrenuo preko dvije pune crte i zaustavio na trotoaru. Izašao je iz Mercedesa i pješice preko ceste krenuo u kafić preko puta naše redakcije.

U međuvremenu je stigao i policijac i krenuo pisati kaznu. Taman dok ju je stavljao ispod brisača iz kafića se vratio vozač. Zbog kazne se nije previše uzrujao, ali čini se da jest kada je vidio da ga naš glavni urednik snima mobitelom.

Ozbiljna lica krenuo je prema njemu i upitao ga tko je. Kako je susret završio pogledajte na našoj snimci.

item - id = 1001191
related id = 0 -> 1001204
related id = 1 -> 1159416
related id = 2 -> 1155391
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 21:46