StoryEditorOCM

Počinje preuređenje Turističke palače, 'F-Caffe' ispražnjen u rekordnom roku

Piše PSD.
2. listopada 2015. - 01:39
Prostor ispred i unutar popularnog "F-Caffea" ispraznio se prema naputcima u rekordnom roku kako bi mogao započeti proces preuređenja Turističke palače za koju je Grad napokon pronašao investitora koji će u narednim godinama ubirati najam od tamošnjih najmoprimaca.

Podsjetimo, nakon više od godinu dana povlačenja i tri natječaja, tvrtka "Valleus" dala je u lipnju ove godine najbolju ponudu u nadmetanju za rekonstrukciju ovog objekta na Obali Lazareta.

U prostoru sada praznog i tihog F-Caffea zatekli smo iu četvrtak navečer tek nekoliko zaposlenika i radnika u obavljanju posljednjih priprema za iseljenje.

- Ne znamo puno više od onoga što piše na vratima kafića. Zadnji dan sezone imali smo 30. rujna, a vrata za goste ponovno otvaramo 1. svibnja sljedeće godine u još boljem izdanju – poručili su nam radnici.

Inače, ovo je prvi put u 15 godina da ovaj kafić zatvara na duži period, no pozivaju posjetitelje da ostanu u kontaktu putem njihovih Facebook i web stranica.

Za F-Tours International u svakom slučaju straha nema, budući da na raspolaganju imaju još nekoliko ugostiteljskih objekata, a uz to se ponuditelj obvezao platiti rate godinu dana unaprijed, a prosječna cijena po kojoj će se poslovni prostori i terase davati u najam iznosi 27 eura po metru četvornom.

Tekst i foto: M. Melvan
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 08:23