StoryEditor
SplitNovi prometni režim

Plinovod, pa rekonstrukcija zbog kolodvora u Kopilici: dogradonačelnik Vela otkrio do kada će trajati radovi u Hercegovačkoj ulici

8. siječnja 2019. - 18:01

Zamjenik gradonačelnika Nino Vela sa suradnicima je obišao danas dionicu Hercegovačke ulice od ulaza u "Prometovu" garažu i Javnu vatrogasnu postrojbu do raskrižja s Putom Stinica, gdje su počeli radovi na postavljanju plinske infrastrukture.

Zbog tog je zahvata sjeverni trak Hercegovačke na spomenutoj dionici kroz Kopilicu zatvoren za sav promet, pa sva vozila, uključujući i autobuse javnoga gradskog prijevoza, mogu samo jednosmjerno prema Brdima i Solinu.

– Prvi dan je najgori. Neki su vozači vozili po navici ne prateći privremenu signalizaciju pa su završili u slijepoj ulici i tu se stvarala gužva – ustvrdio je dogradonačelnik.

Vela je najavio kako će nakon završetka radova na plinovodnoj mreži, koji je planiran do 15. veljače, odmah početi i rekonstrukcija Hercegovačke ulice na dionici od raskrižja s Putom Stinica do Solinske ulice, te realizacija projekta pristupa budućem autobusnom i postojećem željezničkom kolodvoru u Kopilici.

Sve se to, dodao je poteštatov zamjenik, planira završiti do svibnja ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 01:39