StoryEditor
SplitJUNAK SA ZVIŽDALJKOM

Plavac na raskrižju kraj Kroma doveo promet u red! 'Šta će nam semafor pored ovakvog policajca? Ma pogledaj, k'o maneken, a još i zna svoj posao!'

7. listopada 2019. - 17:41

Kvar semafora na frekventnom križanju Ulice slobode i Domovinskog rata trebala je biti sasvim obična i informativna vijest našim sugrađanima kako bi, po mogućnosti, izbjegli potencijalne zastoje na putu za posao.

No, fotografije prometnog policajca koji je jutros regulirao promet na spomenutom raskrižju zbilja zaslužuju posebnu pažnju.

Doduše, može se kazati da je kolega fotoreporter Vladimir Dugandžić odabrao baš one koje su zamrznule prometnog policajca u zanimljivim pozama na sredini jednog od najfrekventnijih gradskih križanja, međutim svi oni koji su baš tada prolazili križanjem sjetit će se koliko je prometni službenik, u najmanju ruku, strastveno i predano radio svoj posao.

Štoviše, prolaznici su ga hvalili da kolone nisu bile duge koliko inače budu u jutarnjim satima. Naravno, tako zaposlen, policajac nije obraćao pažnju na objektiv našeg kolege koji je zamrznuo zanimljive trenutke u radnom danu ovog službenika.

- Što će nam semafor pored ovakvog policajca?! Ma pogledaj, k'o maneken, a još i zna svoj posao. Nikad manja kolona na ovom raskrižju - komentirala je sredovječna Splićanka!.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 06:30