StoryEditor
SplitOPET ISTO MJESTO!

Pješaci zamalo stradali na kobnom križanju Dubrovačke i Vukovarske!

Piše Ana Franić
1. studenog 2019. - 11:17
split_prometna4-011119

Na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice malo prije 10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je, srećom, izbjegnuta tragedija.

Sudarili su se automobili Ford Focus i Honda Civic splitskih registarskih oznaka kojima su upravlja dvojica mlađih muškaraca, javlja nam čitatelj.

- Obojica su završila na trotoaru na početku pješačkog prijelaza. Vozači su dobro, ali su skoro pokupili nekoliko ljudi koji su čekali prijelaz na pješačkom.

Srećom da se sudar dogodio u raskrižju i automobili su klizali do trotoara, a muškarac koji je stajao na pješačkom ostale građane je zagrlio i uspio ih maknuti kako se ne bi zabili u njih, priča nam Splićanin koji je svjedočio prometnoj nesreći i nalazio se na drugom kraju pješačkog. 

Hondi je smrskan prednji desni, a Fordu prednji lijevi dio. U oba automobila su se aktivirali zračni jastuci

Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske nam je kazala kako je prema prvim informacija riječ o prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

- Nitko nije zatražio liječničku pomoć, a policijski djelatnici su izašli na teren kako bi detaljno utvrdili što se dogodilo, kazala nam je glasnogovornica Lolić. 

Splićani se već pitaju tko je hrabri čovjek koji je spasio pješake od tragedije na cesti. Ako slučajno znate ime junaka, javite nam, rado bismo ga upoznali i popričali s njim!

Na istom raskrižju u srpnju mlada djevojka pješakinja izgubila je život. 

 

#PROMETNA NESREĆA#KRIŽANJE DUBROVAČKE I VUKOVARSKE

Izdvojeno

04. srpanj 2020 14:20