Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
SplitCRNILO PRED OČIMA

Petaša s Bola muškarac udario nogom u - glavu, policajci i kamere na tragu napadaču

Piše PSD.
5. prosinca 2014. - 11:50

Tijekom velikog odmora u Osnovnoj školi “Bol” učenici su se rastrčali na sve strane. Jedan od njih, a riječ je o dječaku, “petašu”, tek 11-godišnjaku, u svojoj je razigranosti u četvrtak (jučer) “naletio” na muškarca kojem nije bilo do igre...

- Zaprimili smo anonimnu dojavu u 10.30 kako je nepoznata muška osoba udarila dijete. Sve što vam možemo kazati jest da su policijski izvidi u tijeku - obavijestili su nas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako doznajemo, dijete je preventivno upućeno na pregled u KBC Split. Onaj “muškarac” je dijete udario nogom u predio tjemena, potom ga dodatno udario, a drugog dječaka - odgurnuo.

- Dječak nam je vidljivo uznemiren i uplakan ispričao kako mu se na trenutak i zacrnilo pred očima - zgrožen je bio Davor Bučević, ravnatelj OŠ “Bol”.

Premda bi se djeca za vrijeme odmora trebala zadržavati u krugu škole, gotovo ih je nemoguće držati pod kontrolom. Učenici odlaze kupiti marendu, neka se i poigraju poput ozlijeđenog dječaka i njegovih prijatelja iz razreda.

- Ah, igrali su se na “vatalo” i “kukalo” oko zgrade Sunčani sat i to je nekome najvjerojatnije zasmetalo. Ali, reakcija tog čovjeka ne samo da je neprimjerena nego ja za nju nemam ni naziv - kazao je ravnatelj.
Djelatnici škole su odmah pozvali policiju, dječakove roditelje i nadaju se kako će inspektori pronaći tog čovjeka koji je digao i ruku i nogu na 11-godišnje dijete. Oko zgrade brojne su kamere - premda je čovjek iz ove priče udarcem pokazao svoje pravo lice - nadajmo se da će ga prepoznati i policija.

M. BUDIMIR


Izdvojeno