StoryEditorOCM
SplitNEMA TREĆE SREĆE

Petar Škorić odustaje od kandidature za šefa splitskog HDZ-a! Kolegama poručuje: Iz ovih izbora ne smijemo izaći podijeljeni, već još snažniji

Piše Nikolina Lulić
3. studenog 2020. - 16:19

Petar Škorić objavio je na svom Facebook profilu kako se na idućim unutarstranačkim izborima ne namjerava kandidirati za predsjednika splitskog HDZ-a.

Njegovu obajvu prenosimo u cijelosti:

"Drage stranačke prijateljice i prijatelji,

bila mi je iznimna čast proteklih osam i pol godina obnašati dužnost predsjednika najveće gradske organizacije HDZ-a u Hrvatskoj. Nakon puna dva mandata na čelu splitskog ogranka ne planiram se kandidirati za predsjednika na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Svojim suradnicima, svim našim članovima i simpatizerima želim zahvaliti na nesebičnoj potpori i razumijevanju tijekom svih ovih godina u kojima smo zajedno učvrstili i osnažili našu političku zajednicu.

image
Duje Klarić/Cropix

Vaš entuzijazam i ustrajno djelovanje doveli su nas do niza političkih uspjeha od kojih se posebno ističe onaj najveći - izbor gradonačelnika i preuzimanje vlasti u Splitu.

Osvojeni mandat zalog je za budućnost, ali i velika odgovornost prema svim građanima Splita koju ne smijemo olako zaboraviti. Samo zajedno možemo ostvariti još jednu pobjedu kako bismo nastavili raditi u interesu našeg predivnog grada.

Upravo zato iz ovih unutarstranačkih izbora ne smijemo izaći podijeljeni, već još snažniji i jedinstveni kako bi isti rezultat ponovili i na sljedećim lokalnim izborima.

Kontinuitet upravljanja gradom, realizacija pripremljenih i započetih projekata naš su zajednički cilj od kojeg ne možemo i ne smijemo odustati. Zato izađimo na unutarstranačke izbore, izaberimo najbolje među nama i zajedno krenimo u nove pobjede".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 14:55