StoryEditorOCM
SplitNOVI ZAPLET

Pauk tvrdi da je netko na policiju odnio dokumentaciju o nedjelima u ‘Čistoći‘: ‘Bojane, pametniji sam od tebe‘!

Piše Gabrijela Radanović
27. siječnja 2023. - 15:44

Nakon što je Martin Pauk izašao iz vijećnice novinarima je ponovio vijećničko pitanje o pogodovanju u Čistoći. Na samom početku prije čitanja pitanja je rekao:

- Vidjeli ste paničnu reakciju dogradonačelnika Ivoševića koji sada podrugljivim podsmjehivanjem pokušava sakriti koliko mu se zapravo trese stolica i koliko su zapravo svjesni da smo uhvatili tvrtku "Čistoća" uključujući i njezinog direktora u nečasnim radnjama. Ponavljam ono što sam maloprije rekao na Gradskom vijeću gdje sam postavio vijećničko pitanje koje se odnosi na nečasne radnje u Čistoći. Krenulo je ovako....- i onda je ponovio sve što je već kazao u vijećnici.

Na kraj je dodao kako poziva sve radnike ove tvrtke da nastave s nastojanjima da istrijebe kriminal iz vlastite tvrtke na koji i sami upozoravaju.

- Upravo dok sam čitao pitanje, određena osoba je na Trg Hrvatske bratske zajednice kod družbe Petra Kružića ostavila svu dokumentaciju o svim nedjelima u "Čistoći". Za one koji ne znaju tko je Petar Kružić, neka proguglaju - poručio je

Na kraju je još kazao:

- Tvrtki "Splitska obala" se ne ispostavljaju računi za odvoz smeća - neka potvrdi da ili ne? Neka se ne sakriva iza vijećnice, neka dođe ovdje i neka svima kaže je li iz tvrtke "Čistoća" došla depeša da se točno određenoj tvrtki ne naplaćuje odvoz smeća, a svima ostalima se naplaćuje po tržišnoj cijeni, hvala vam lijepa - završio je Pauk.

image
Tom Dubravec/Cropix

Na to se nadovezao Bojan Ivošević koji je novinarima kazao kako bi ga Maja Čović mogLa tužiti za klevetu.

- Znate, kada on vama kaže u eteru upitnu rečenicu, onda on vama nije ništa izjavio. Ali kad da izjavnu rečenicu, onda može odgovarati za kazneno djelo klevete. I Martin Pauk je danas zaključio da je kao glavna kukavica Gradskog vijeća.

- Bojane, pametniji sam od tebe! - dobacio mu je Pauk i otišao.

Poslali smo policiji upit jesu li zaprimili ikakvu prijavu, čekamo odgvor...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 07:43