StoryEditor
SplitJE GA NAKELJIO...

‘Parkiram kao idiot ispred garaže na kojoj je znak zabrane parkiranja‘, ovo je tek jedna poruka na selotejpom oblijepljenom vozilu nepoznatog junaka sa Splita 3

Piše PSD
14. srpnja 2021. - 08:52

Nepoznati junak, a može biti i da je junakinja u pitanju, parkirao je automobil na parkiralištu u Getaldićevoj u Splitu 3, ali točno ispred ulaza u garažu na kojoj se jasno vidi znak zabrane parkiranja.

Vlasnik ili korisnik garaže je "probio na živce" vidjevši tu bahatost, pa je slučaj riješio po sistemu snađi se, druže. Oblijepio je automobil selotejpom i zalijepio par prigodnih ceduljica.

Fotografije oblijepljenog vozila poslao je i FB stranici Prometne zgode i nezgode, a sve to uz prigodni tekst:

„Dotični/a je dobio/la i prijavu policiji jer u ovaj sat pauk ne radi.

Radi se o javnoj površini, parkingu Getaldićeve 29 (Split). Automobil parkiran pred garažom na kojoj je istaknut znak zabranjenog parkiranja i zaustavljanja.

On/a je dobila i lijepe poruke i oblijepljen auto. A još se razmišljam da li da mu/joj na kotače stavim debeli lanac za bicikle. Jačina 8/10. Zbilja sam se dugo mislio da mu na kotače stavim lanac, ali mislim se….što ako mora nekog voziti na hitnu ili ima neki hitni slučaj u obitelji. Pa nisam. Kreten. I ja i on/a.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2022 14:01