StoryEditorOCM
SplitSVAKA ČAST

Ovo se rijetko viđa! Policija javno pohvalila poštenu Splićanku koja je pronašla veliku količinu novca u trgovačkom centru i napravila sve da dođe do njegova vlasnika

Piše Split SD
24. lipnja 2022. - 11:14

Iz policijskog biltena splitske policije ovog puta nam stiže predivna vijest o gesti naše sugrađanke koja je za svaku pohvalu,

Kako su iz PU splitsko-dalmatinske objasnili, jučer poslijepodne zaprimili su poziv naše sugrađanke koja je u trgovačkom centru na području Splita pronašla kuvertu u kojoj se nalazila veća količina novca. 

- Policijski službenici su došli u centar, obavili razgovor s djelatnicima kojima je povjerena pronađena kuverta. U centar je pozvan muškarac, vlasnik novca. Policijski službenici su potvrdili njegov identitet i nakon obavljenih potrebnih provjera vraćen mu je pronađeni novac.

Želimo pohvaliti postupanje poštene građanke koja je napravila sve kako bi se pronašao vlasnik izgubljenog novca. Odmah je pronađeni novac predala ovlaštenim osobama u centru, te je o tome obavijestila policiju, a rezultat savjesnog i odgovornog ponašanja je pronađeni vlasnik i vraćeni izgubljeni novac - istaknuli su iz splitske policije. 

Anonimnoj građanki i ovim putem želimo zahvaliti što nam je svojim postupkom pokazala da još uvijek ima dobrih i poštenih ljudi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 05:29