StoryEditorOCM
SplitTO JE PODRŠKA!

Ovo može samo Split; gimnazijalci ‘Marulića‘ u kockastim dresovima formirali Livajin broj četrnaest pa snimili milenijsku fotografiju ispred škole! ‘Ajmo Vatreni!‘

Piše Split SD
1. prosinca 2022. - 14:52

Učenici IV gimnazije "Marko Marulić" uoči utakmice naše reprezentacije s Begijom na najljepši mogući način su poslali poruku podrške našim nogometašima, a posebno četrnaestici Marku Livaji i to - milenijskom fotografijom ispred škole! 

- Ajmo Vatreni! Naši Vatreni danas igraju posljednju utakmicu skupine i cijela Hrvatska čeka prolaz u osminu finala. I dok neki ne gledaju utakmice iz učionice, ipak pokazuju da su svim srcem uz svjetske viceprvake.

IV. gimnazija Marko Marulić iz Splita šalje veliko srce podrške, a posebno našoj četrnaestici, splitskom asu Marku Livaji u čiju čast je snimljena i milenijska fotografija.

image
FB IV. gimnazija

Učenici su se opremili dresovima i ostalim navijačkim rekvizitima i tako formirali Livajin broj četrnaest. Istovremeno je školski mješoviti zbor izveo pjesmu "Moja domovina" pod dirigentskom palicom profesora Tomislava Veršića.

Međutim, ne može se govoriti o ovom projektu bez onih koje su pokrenule cijelu priču, a to su knjižničarka Karolina Viđak i profesorice Katarina Žanetić i Marijana Munitić Jakšić uz podršku ravnateljice i cijele zbornice.

Ujedinjena u navijanju s ostatkom Hrvatske, obučena u crveno-bijele kvadratiće, Četvrta na snimkama učenika Marina Dorića u nebo viče: Idemo do kraja! Pozdrav iz srca Splita!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 02:33