StoryEditorOCM
SplitZBOG JEDNE LJUBAVI

Poruke trudnice iz splitskog rodilišta zapalile internet. Pogledajte što ju je najviše zanimalo usred jakih trudova

Piše SPLIT SD
27. studenog 2023. - 08:27

Iako su muškarci još uvijek u većini, Hajduk ima impresivnu vojsku žena navijačica, a neke ga prate na svim utakmicama. Jučer je Hajduk igrao s Istrom, dobio je utakmicu s 2:0, a sudeći prema porukama koje kruže društvenim mrežama taman dok su ‘bili‘ u Puli igrali utakmicu u splitskom je rodilištu trajala jedna još puno duža i teža utakmica.

Pod pretpostavkom da je sadržaj prepiske koja je u kratkom roku postala viralni hit istinit (jer nije svemu za vjerovati, stoput smo se uvjerili, ali ovo baš slatko izgleda...), čini se da se žena i uslijed teškog poroda raspitivala za rezultat Hajduka.

Utakmica se, podsjetimo, igrala jučer poslijepodne s početkom u 15 sati, a sve je bilo gotovo malo prije 17, kad je obožavani Markan zabio za 2:0 iz penala.

Po onome što internetom kola, trudnica se krajem prvog poluvremena u WhatsApp dopisivanju (s mužem?) požalila kako ima jake i bolne trudove, ali i da ‘će uskoro tražit da joj pojačaju‘ (vjerojatno misli na drip - infuziju koja stimulira trudove).

Dalje piše kako joj babica govori da porođaj slabo napreduje, ali da za sve postoji rješenje, pa pretpostavlja da pritom misli na porod carskim rezom

- Jer na dripu sam od jedan sat - napisala je žena jučer nešto prije 16 sati, taman uoči drugog poluvremena utakmice u Puli. Onda je točno u 16:11 sati javila kako joj je lakše, jer su joj dali epiduralnu anesteziju, pa je boli, ali manje.

Da bi potom nakon pola sata pitala kako Hajduk stoji, pa saznala da je 1: 0 još. Onda je u 16: 56, pred sam kraj utakmice, dobila poruku sa srcem: ‘Evo 2:0, možeš sad komotno‘.

image

Ovo je poruka koja je pokorila društvene mreže

Screenshot Whatsapp/Slobodna Dalmacija

To je ujedno i kraj prepiske koja je zapalila internet i masovno se dijeli među navijačima Hajduka.

Mi se samo nadamo da je Hajdukova navijačica ubrzo nakon zadnje poruke zaista i rodila zdravu bebicu, jer to je ipak najvažnija a ženama često i najteža utakmica.

Ako čita ovo, neka javi, rado ćemo objavit i taj rezultat! 

image
Sasa Buric/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:39