StoryEditorOCM
SplitKOTUR PRIGOVARA

‘Ovako Ivošević, Marinić i Mušura vozaju građane Splita: žalosno je gledati da nekoć najpravedniji aktivist sudjeluje u kokošarenju oko službenog vozila‘

Piše SPLIT SD
14. ožujka 2022. - 10:17

- Financijsko izvješće Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan nije predano u zakonskom roku do 31. siječnja nego je tek sada, ali to Srđana Marinića, Bojana Ivoševića i njihove marionete u Upravnom vijeću ne brine- napisao je na svom Facebooku Goran Kotur, bivši predsjednik splitskog SDP-a.

Kaže da su se umjesto toga, posvetili pitanju "tko će voziti službeni terenac Dacia Duster, za čiju je kupnju donesena suglasnost 2019. godine na sjednici Upravnog vijeća Javne ustanove dok je na njezinom čelu bio, sada bivši ravnatelj Mirko Ruščić, a što je i vidljivo u Zapisniku koji je Kotur priložio.

- Vozilo nabavljeno za Službu protupožarne zaštite i nadzora koristi v. d. ravnatelja Javne ustanove Stipe Mušura 24 sata dnevno- nastavio je Kotur.

Kazao je i da je Tomislav Tukić smijenjen s mjesta predsjednika Upravnog vijeća nakon što mu je, piše Kotur, zaprijetio Bojan Ivošević zbog razlike u prioritetima.

- Tražio je, što je i usvojeno, da terenac voze ljudi koji rade na terenu a ne v. d. ravnatelja, te da Upravno vijeće predloži Gradskom vijeću smjenu v. d. ravnatelja Stipe Mušure zbog toga što nije vrijeme izrađeno financijsko izvješće- piše Kotur.

Objavio je, usto, i dokumentariju o kupnji novog automobila za potrebe posla Službe protupožarne zaštite i nadzora zbog dotrajalosti starog automobila.

- Dakle, automobil se trebao koristiti na nadzor i protupožarnu ophodnju. Međutim, to nije spriječilo v. d. ravnatelja Mušuru da sjedne za volan po Ivoševićevom poučku. Inače, zbog toga što v. d. ravnatelja koristi vozilo Službe protupožarne zaštite i nadzora 24 sata dnevno, jedan zaposlenik koristi svoj automobil i naplaćuje loko vožnju do 1000 kuna mjesečno- piše Kotur.

Korištenje službenog vozila nazvao je dosad neviđenom pohlepom.

- Zamjenik gradonačelnika Ivošević, umjesto da osudi v. d. ravnatelja što neovlašteno koristi vozilo Službe protupožarne zaštite i nadzora i pritom radi štetu Ustanovi, još prijeti da će smijeniti članove Upravnog vijeća koji se tome protive. Žalosno je gledati čime se bavi nekoć "najpravedniji" aktivist sudjelujući u kokošarenju oko službenog vozila- zaključio je Kotur.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 20:12