StoryEditorOCM
SplitOvakav potez se ne pamti

Ovakav potez se ne pamti: zbog najavljenog vremena HRM otvara Vojnu luku Lora, pružit će utočište brodovima; Vrhunac oluje očekuje se večeras

Piše PSD
29. listopada 2018. - 18:37
nato_vukovar10-240918

Sukladno odluci potpredsjednika Vlade i ministra obrane RH Damira Krstičevića, zbog najavljenih vremenskih neprilika danas, 29. listopada , Hrvatska ratna mornarica spremna je pružiti potporu splitskoj Lučkoj upravi i Jadroliniji.

Naime, uslijed nevremena koje je zahvatilo Jadran, u prekidu su pojedine trajektne, brodske i katamaranske linije te je pružena mogućnost privezivanja brodova u luci Lora vojarne "Admiral flote Sveto Letica-Barba".

Utočište od nevremena već je u subotu, 27. listopada 2018., zatražio brod Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske "Naše more", koji će biti privezan u luci Lora dok se meteo uvjeti ne stabiliziraju.

Kao što smo već pisali, najveće nevrijeme u Dalmaciji se očekuje tek u večernjim satima, kada se, uz orkansko jugo, najavljuje i obilna kiša praćena grmljavinom.

Najgore nevrijeme u Dalmaciji se tek očekuje: jugo će popodne prijeći u orkansko, večeras se očekuje obilna kiša i grmljavinsko nevrijeme

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 17:07