StoryEditor
Splitfotoklub split

Otvorena je izložba Race for the Cure, svi koji se prepoznaju na fotografiji mogu je uzeti. Mirta Šurjak, Stipe Božić i brojni drugi već su to učinili

Piše PSD
18. rujna 2020. - 21:27
Igor Jakšić

Večeras je u Galeriji Fotokluba Split Otvorena izložba Race for the cure. Dokumentarni je to prikaz trke / šetnje za oboljele od raka dojke na kojoj je prošle godine sudjelovalo 5000 građana i koji su pokazali svoju podršku i ljubav.

U znak zahvale, svi koji se prepoznaju na fotografiji mogu je preuzeti, navode organizatori.

Tako su svoje fotografije već preuzeli:  Mirta Šurjak, Stipe Božić, Mariola Milardović Perić, Žaklina Jurić, Branka Brekalo, Maja Vrančić, Karmen Roglić, Vesna Podlipec, Jure Bučević, Ksenija Romić, i drugi.

Ove godine, poštujući epidemiološke mjere zbog covida-19, Race for the cure održat će se 25. 26. i 27. rujna virtualno. Svi se mogu registrirati na www.raceforthecure.eu te tako dati svoju podršku oboljelima od raka dojke. Za život, za zdravlje... Budimo podrška, dodaju iz Fotokluba Split.

image
Igor Jakšić

 
Fotoklub Split bio je partner utrke, a članovi su bili službeni fotografi koji su bilježili momente na stazi koje ćete moći pogledati na izložbi do 26. rujna.

Možete pogledati fotografije Žakline Antonijević, Jadrana Babića, Ivana Banovića, Zvonimira Barišina, Nenada Đurašinovića, Miroslava Lelasa, Roberta Pleška, Jelene Popić, Maje Prgomet i Milana Šabića.
Kadrovi iz zraka koji su snimili Ivan Banović i Robert Pleško prikazani su u video spotu diljem svijeta na programima mnogih televizijskih kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

13. listopad 2020 16:35