StoryEditorOCM
Splitteška situacija

Otkazano snimanje reality showa, underground filma i turnira Dota Pit: Spaladium Arena izgubila milijune, dvorana još mjesecima neće otvoriti vrata?

15. svibnja 2020. - 21:13
Spaladium Arena trebala bi od listopada opet biti puna događanja ako ne bude drugog vala epidemijeTom Dubravec/HANZA MEDIA

– Spaladium Arena je zbog koronavirusa u travnju, svibnju i lipnju ove godine izgubila događaje od kojih je trebala uprihoditi oko dva milijuna kuna – kaže nam Renco Posinković, voditelj tog velikog sportskog objekta u Lori.

Nakon odluke Stožera civilne zaštite od zabrani događanja na kojima se okuplja veliki broj ljudi, otkazan je Međunarodni turnir profesionalnih računalnih igrača “Dota Pit”, snimanje reality showa i underground filma u stranim produkcijama, kao i kvalifikacije u košarci za Olimpijske igre – sve redom veliki projekti koji bi bili značajni za Grad Split i za Spaladium Arenu.

Troškovi održavanja

– Kao tvrtka “Sportski grad” koja je u stečaju, nemamo se kome obratiti za pomoć i podršku u ovoj situaciji, dok nas s druge strane svi zovu kad im nešto tre...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:37