StoryEditor
SplitVelika tuga na Lovrincu

'Otišao je čovjek sa srcem velikim kao Mosor i dušom dubokom kao Brački kanal': brojni Splićani danas su se posljednji put pozdravili s Ćubijem

3. siječnja 2020. - 17:03

Na splitskom groblju Lovrinac u petak u ranim poslijepodnevnim satima sahranjen je Damir Mihanović Ćubi, omiljeni glazbenik, zabavljač, glumac, kantautor, showman.

Posljednjem pozdravu nazočilo je ogromno mnoštvo ljudi iz Splita i Hrvatske koji su prepunili lovrinački plato, stvorili dugu, predugu kolonu ožalošćenih. Došli su tu kako bi u vječnost ispratili dragog i dobrog čovjeka.

Kako je rekao Vedran Mlikota, njegov bliski prijatelj, njegov životni brat, otišao je čovjek sa srcem velikim kao Mosor, dušom dubokom kao Brački kanal. Otišla je, rekao je Mlikota, tvornica smijeha koja je radila u tri smjene.

A da posljednji pozdrav bude onakav kako bi to samo Ćubi poželio, pobrinuli su se njegovi najbliži, prijatelji, glazbenici, ekipa iz nogometno-estradnog Split Stars tima. Uz glazbu, Hajdučku i himnu Split Starsa na vječni počinak otpratili su svog, našeg Ćubija. 

Zasvirali su mu i prijatelji iz benda "Trio Gušt", a u pjesmi "Splite moj" pridružili su im se svi okupljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 03:39