StoryEditorOCM
SplitBUDIŠA BEZ ZADRŠKE

Oštar istup Oparinog savjetnika: Ekipa pljuvača danas upravlja, slaže čarape i gušta... Andro i Neno Ružić su svašta proživljavali radi njihovih s...a, a danas ni oprosti nisu dobili

Piše PSD
7. siječnja 2022. - 14:18

Krešimir Budiša, savjetnik bivšeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, komentirao je medijske napise o tome da je DORH odbacio kaznene prijave u slučaju Marjan protiv Krstulovića Opare i njegovoga zamjenika Nina Vele, te Nenada Ružića, a temeljem prijava SDP-ovca Gorana Kotura, ali i Srđana Marinića, koordinatora za Marjan.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Nabacivali su blatom i drugim svima i Andru i svima dragog Nenu Ružića, nebrojeno puta su ljudi morali na policiju i u DORH, skupljali papire, tražili odvjetnike i nespavali noćima radi lažnih i besmislenih prijava, o bolešćinama i odlascima u bolnicu obojice radi ovih sranja javnost nije ni znala....

U isto vrijeme, šuma je sanirana, spašena, projekti su u tijeku i izradi, prvi puta je nakon 100 godina uređeno i poznato vlasništvo, dobiven stastus šumoposjednika i napravljen šumogospodarski plan te pripremljena podloga za pošumljavanje.

Bilo je ako se dobro sjećam 3 tematske sjednice o Marjanu isprovocirane od tadašnje oporbe danas vlasti, od čeg se tražilo od jedne obavezno restrukturiranje Javne ustanove za Marjan, od nekih se čak zazivalo i gašenje, pa su "zeleni gerilci" ilegalno sadili stabla, pa su histerizirali oko trim staza, oko dječih igrališta, Botaničkog vrta, osmatračnice na Sedlu, zazivali ukidanje građevinskih područja makar one bile i trafostanica...

Danas - nikih problema kako bi rekao pokoj mu duši Vlatko Marković.

Cijela ekipa pljuvača i lažnih prijavitelja danas upravlja šumom, provodi projekte, NE SADI, i NE RESTRUKTURIRA Javnu ustanovu.

Danas nema viška zaposlenih nego manjka, danas se stabla ne suše, danas nema ni sadnje, danas se hvale eko autobusom koji vozi ljude po Marjanu.

Pametnom dosta.

Samo je interesantno da od cile halabuke i histerije stvorene oko Marjana danas nema niti ljudskog - oprosti... Prije svega Andro i Neno.

Krivo smo i lažno prijavili.

Danas se slažu čarape i gušta, dok netko od medija ne počne postavljat ova pitanja.

Teški, ljudski - JAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 08:00