StoryEditorOCM
Split28. ožujka

One su odvažne u turizmu, ne plaše se rizika i odgovornosti, spremne su raditi od jutra do sutra da bi ostvarile iznimne rezultate

Piše PROMO
28. ožujka 2023. - 08:52

Iz godine u godinu u Hrvatskoj je sve više žena poduzetnica, dapače, u nekim gospodarskim granama dominiraju i brojnije su od svojih muških kolega.

Slobodno se može reći da naš turizam, o kojem u dobrome dijelu ovisi uspješnost hrvatske ekonomije u cijelosti, nose žene. One su recepcionarke, sobarice, čistačice, turistički vodiči i animatori..Mnogo ih je i na rukovodećim mjestima. Često su menadžerice i voditeljice u velikim hotelskim lancima, pansionima, restoranima...

Posebno su uspješne kao poslodavci: vlasnice su turističkih agencija, hotela, restorana... One su odvažne u turizmu, ne plaše se rizika i odgovornosti, spremne su raditi od jutra do sutra da bi ostvarile dobre rezultate i nosile se sa svim izazovima koji se pred njih postavljaju.

Kako uspijevaju pomiriti privatne obaveze s poslovnim? Kakva je budućnost turizma u Hrvatskoj? Jesu li žene bolje u komunikaciji od muškaraca? Jesu li žene u turizmu jednako dobro plaćene kao muškarci? Goruća su pitanja u današnje vrijeme, a odgovore na njih donosi Slobodna Dalmacija u suradnji sa partnerima.

Povodom toga, Slobodna Dalmacija organizirat će konferenciju pod nazivom "Odvažne u turizmu", koja će se održati 28. ožujka u hotelu Park u Splitu.

Panelistice konferencije:

Kristina Nuić Prka, predsjednica zajednice društava turističkih vodiča

Andrijana Mladina, direktorica marketinga i prodaje hotela Le Meridien Lav

Petra Čolak, travel influencerica

Dunja Kadrić, vlasnica restorana Kaštil Slanica i agencije Omnivia

Nataša Jazbinšek Zekan, direktorica operacija Orgula grupe

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 14:14