StoryEditor
SplitAFERA ‘PARKING‘

Omrčen se obrušio i na Jakova Prkića: Neka izbaci snimke s našeg druženja, ako neće on, ja ću! Prkić: Sreli smo se jednom, ako to objavi, tražit ću zaštitu policije i suda!

Piše A.F.
9. rujna 2021. - 15:03

Tonći Omrčen, zakupac parkinga na Gripama na današnjoj konferenciji za medije prozvao je i predsjednika Gradskog vijeća, Jakova Prkića.

- Ako je nešto bilo sporno, slao sam im pisma, vidili ste i gospodina Prkića. On se oglašava i moju suprugu proziva, a ja sam sa suprugina Facebooka njemu poslao poruku. Ja i on smo jako dobri i Jakovu Prkiću, predsjedniku Gradskog vijeća, ovim putem poručujem da izbaci snimke našeg druženja, ako neće on, ja ću.

Nije baš to kako javnost misli da se mi ne poznajemo. On je ima određena potraživanja od mene koja nisam ispunio i sad ja imam problema radi toga - rekao je među ostalim Omrčen.

Za komentar smo zvali i Prkića.

- Poruku na Facebooku nisam dobio od Tonćija Omrčena već je stigla s profila njegove supruge Jadranke i nikako nisam mogao znati da je piše netko drugi.

S Omrčenom sam se sreo jednom u lipnju 2020. godina na molbu zajedničkog poznanika Dragana Miljuša koji je sjedio s nama dok je Omrčen pričao svoju "tužnu priču".

Omrčen ne govori istinu kad kaže da sam od njega nešto potraživao. Neka kaže što sam od njega tražio kako bih imao osnove za tužbu. Razgovore ni s kim ne snimam i ne bavim se time, za razliku od Omrčena.

Ukoliko je on razgovor tajno snimao i ako se sprema objaviti montirane dijelove, zaštitu ću potražiti od policije i suda. U svemu ovome on nije vrijedan nikakvog komentara.

Mene njegove poduzetničke aktivnosti vezane uz parkirališta u Splitu i Trogiru uopće na zanimaju. Isključivo me zanima Grad i gradske firme i ustanove pa tako i Javna ustanova športski objekti. 

Ovim lažima Omrčen samo pokušava skrenuti pažnju s prave teme, a to je zakup parkirališta. Takve smo scene već gledali - kazao nam je Prkić.

item - id = 1126027
related id = 0 -> 1137415
related id = 1 -> 1137403
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 10:22