StoryEditor
SplitU PRIZEMLJU ZGRADE

Oglas za stan od 10 kvadrata na Žnjanu koji se prodaje za skoro pola milijuna kuna nestao s interneta. U agenciji tvrde: ‘Vlasnik ga prodao susjedu, iznajmljivat će turistima...‘

Piše VInko Paić
26. srpnja 2021. - 22:46

- Prodaje se lijepo uređena, funkcionalna garsonijera od 10.38 m2 sjeverne orijentacije, položena u prizemlju stambene zgrade. Sastoji se od jedne prostorije u kojoj se nalazi spavaći dio, kuhinja, te wc i tuš kabina. Garsonijera je klimatizirana, opremljena svim potrebnim uređajima (klima uređaj, LCD TV, perilica suđa, perilica rublja). U potpunosti je renovirana ove godine za prvo useljenje. U cijeni je uključen sav namještaj i uređaji vidljivi na slikama, stajalo je u oglasu za garsonijeru na splitskom Žnjanu koji je prošlog vikenda privukao pozornost na društvenim mrežama.

Naime, stan se prodaje za 65 tisuća eura, odnosno gotovo pola milijuna kuna. Oglas za prodaju stana bio je postavljen na Njuškalu prije desetak dana, međutim više se tamo ne može pronaći.

U agenciji preko koje se prodavala garsonjera za što se uz spomenutih 65 tisuća eura trebala platiti i provizija od dva posto kažu nam kako se stan prodao.

- Vlasnik stana prodao ga je svom susjedu, rekli su nam u agenciji dodajući kako se radi o nekretnini koja će se iznajmljivati turistima, te da nije bilo ni zamišljeno da u njoj netko živi duže vremena.

item - id = 1115527
related id = 0 -> 1128123
related id = 1 -> 1127423
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 09:16