StoryEditorOCM
Splitšpica sezone

Od ranog jutra stvaraju se kolone u splitskoj luci, a pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora

Piše PSD
7. kolovoza 2021. - 08:58

Od ranog jutra gužva je u splitskoj Trajektnoj luci, nije ni čuditi se, špica je sezone koja nam je dovela veći broj turista nego se itko nadao.

Za Supetar će u 10 sati isploviti izvanredni trajekt.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, javio je Hrvatski autoklub (HAK) koji vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče promet je pojačan između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora; na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici pojačan promet je prema naplatnim postajama Lučko iz smjera čvora Jankomir; kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo duga je oko 2 km.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) prometna je nesreća na predjelu Veliki Žali te je promet prekinut, javio je HAK u 7 sati.

Uočena je srna na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 251. km između čvora Babina Greda i čvora Velika Kopanica te je  A6 Rijeka-Zagreb na 26. km između čvora Vrbovsko i čvora Ravna Gora.

Danas do 14 sati te u nedjelju od 12 do 23 sata na pojedinim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 17:59