StoryEditor
SplitOTKLONJENI NEDOSTACI

Od idućeg mjeseca započinje naplata u javnim garažama u Krležinoj i Ostravskoj; radovi su gotovi, evo koliko će koštati mjesečne pretplate za stanare

12. studenog 2021. - 10:17

Gotovi su radovi na garažama u Krležinoj i u Ostravskoj ulici!

Izvođač radova je uklonio tehničke nedostatke u Ostravskoj, dok je u garaži u Krležinoj, kojoj su zbog neodržavanja bili nužni popravci, pa su sada obje građevine u potpunosti uporabljive.

Time su se stekli uvjeti za primopredaju garaža investitoru, Gradu Splitu. Navedene garaže dane su na upravljanje gradskoj tvrtki 'Split parking', a od prvog dana idućeg mjeseca započinje naplata parkirališta u tim javnim garažama.

U Krležinoj ulici ulično parkiralište i javna garaža Sućidar imaju 304 parkirna mjesta, dok ulično parkiralište - javna garaža u Ostravskoj ulici u Gradskom kotaru Metrojak raspolaže s ukupno 305 parkirnih mjesta.

image
Garaža u Krležinoj
Vojko Bašić/Cropix

Tijekom studenog Split parking će postaviti sustav video nadzora, automate za naplatu, označiti parkirna mjesta i postaviti dodatnu prometnu signalizaciju.

Naplata će se potom od 1. prosinca odvijati sukladno cjeniku treće zone za ulična parkirališta u Gradu Splitu. Osim na automatima, parkiranje je moguće platiti putem SMS-a i Split parking aplikacijom.

Mjesečna pretplata za stanare iznosi 90 kuna, dok je pretplata za pravne osobe ili vlasnike obrta 160 kuna.

Evo kako do povlaštene karte

Svi oni koji su zainteresirani, stanari i pravne osobe Gradskog kotara Sućidar i Gradskog kotara Mertojak mogu podnijeti zahtjev za izdavanje povlaštene parkirališne karte i to putem online obrasca na web stranici: https://www.splitparking.hr/parkiralista
Sve dodatne informacije možete dobiti na: ostravska@splitparking.hr i sucidar@splitparking.hr ili pak nazovite na telefon 021/644-711 radnim danom od 8:30 do 14:30 sati.

item - id = 1142409
related id = 0 -> 1145836
related id = 1 -> 1144224
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 20:21