StoryEditor
Splitkakva pegula

Očajna Splićanka moli za pomoć; Nedavno je počela raditi u Njemačkoj, s prvom zaradom krenula kući, opremiti djecu za školu. A onda je izgubila takujin pun novca: 'Vratite mi barem dokumente, ne mogu preko granice, a moram na posao!'

Piše PSD
1. rujna 2019. - 17:15
shutterstock_1170387670

Putem Facebooka javila nam se očajna Splićanka koja je nedavno trbuhom za kruhom krenula u Njemačku, a na putu natrag kući snašla ju je prava pegula.

Kako nam je ispričala, već dva i pol mjeseca radi u Njemačkoj, dok su joj djeca ostala živjeti u Splitu. S prvom zaradoms novog posla u inozemstvu krenula je doma, posjetiti djecu i opremiti ih za školu.

A onda je u petak na benzinskoj postaji Vukova Gorica, na autoputu iz Zagreba za Split, izgubila novčanik s većom količinom novca, kao i svim dokumentima.

'Molim poštenog nalaznika da mi vrati bar dokumente jer u utorak moram nazad u Njemačku, a nemam niti jednog dokumenta. Možete mi se javiti na broj mobitela ​ 091 735 5666 ', apelira na građane Splićanka Dragana.

Bez dokumenata, naime, ne može prijeći granicu, a novi poslodavac čeka da se pojavi na svom radnom mjestu. O svemu je obavijestila i policiju, no zasad nije imala sreće s pronalaskom takujina.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 10:51