StoryEditorOCM
Splitčetvrti pokušaj

Nove avanture znaka na Splitu 3: nakon što je ispilan i prebojan, pogledajte što su mu "sile mraka" napravile ovaj put

Piše Marin Prvan
24. siječnja 2023. - 15:50

Prometni znak za zabranu parkiranja i zaustavljanja na početku ulice Kroz Smrdečac na Splitu 3 nikako da dočeka bolje dane. Najprije su ga, revoltirani zbog povećanog broja kazni duž ulice, nepoznati počinitelji, pod okriljem mraka, ispilali, da bi ga samo par dana nakon prebojali u crno (dvaput). Sada je ovaj visoki uspravni komad metala doživio potpuno novo iskustvo promjene bitka.

Naime, potpuno je nestao.

Zapravo, ako ćemo biti precizniji, iščupan je iz betonske utrobe. Iza njega su ostale pukotine u asfaltu, sugerirajući da je možda svemu kumovala i neka transhumanistička aparatura. A nije isključeno ni da je prometalo napala naturalistička građanska sila, kao protuobrana na službeničku gradsku silu.

image
privatni album

No, kako bismo koliko-toliko doprinijeli spuštanju tenzija među stanovništvom Splita 3 - i spasili znak daljnih avantura; kao i Splićane od dodatnog troška - ovim putem javljamo kako smo od dobro upućenih pojedinaca načuli da je Banovina ipak zaključila kako se preračunala oko poticanja prekomjerno represivnih metoda prometnog redarstva te poručila djelatnicima da popuste pritisak na papučicu kaznidbenog gasa.

Je li to istina, vrijeme i smrdečanski znak će pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2023 09:59