StoryEditor
Splitslučajno ili namjerno?

Noćas je u potpunosti usred Splita izgorio štekat poznatog ugostitelja. Prizori su kataklizmični, policija je još na terenu: ‘Srećom, nema ozlijeđenih‘

Piše A.B.
23. svibnja 2022. - 10:08

Vatrogasci Dobrovoljne vatrogasne postrojbe Split oko 3 i 58 sati ujutro zaprimili su prijavu o požaru na Prokurativima. Kako nam je potvrdio Božo Crljen, zapovjednik splitskog DVD-a, izgorio je cijeli štekat restorana "Big Macho" u vlasništvu poznatog ugpostitelja M. M. koji se nalazi pored kafića "Bobis", a trenutno je u tijeku policijski očevid. Inače, M. M. ima još ugostiteljskih objekata po gradu, između ostaloga i novootvoreni restoran na Rivi "Piccolo".

Nakon što smo pokušali stupiti u kontakt s vlasnikom restorana čiji je štekat izgorio, nazvala nas je njegova majka i rekla kako smo je s ovim kao i našim prijašnjim tekstom o restoranu "Piccolo" jako uzrujali.

- Požar je zahvatio stolove, stolice, tende i reklamni pano restorana. Praktički je izgorio cijeli štekat, no nema ozlijeđenih. Požar je zahvatio i plakate u prolazu od Marmontove do Prokurativa - pojasnio je zapovjednik DVD-a.

Na teren je izašlo vozilo s troje dobrovoljaca koji su ugasili požar.

Detaljnije kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2022 14:45