SplitDržite ih na oku i lancu

Nisi stalni gost, odmah grizem za kost: neugodna epizoda Splićanina u poznatom kafiću

Piše R. R.
1. veljača 2018. - 18:59
iStock-855195204

Znate da nije vijest kada pas ugrize čovjek. Ma zapravo je vijest, nekima i neugodna epizoda. I to u poznatom splitskom kafiću. Znate kako obično s mali psićima se često uđe u kafić, u pravilu nikome ne smetaju, tu i tamo ponekad zalaju ... Uobičajna slika, toliko puta viđena.

Vjerojatno je to mislila i mlada dama koja je svoga "pratitelja" pekinezera pustila sa lanca koji se razigrao. Toliko da je našeg sugrađanina koji je ulazio u ugostiteljski objekt šćapao za novu, onako muški zagrizao. Srećom je zima pa su duge hlače spriječile nešto gore, no zavoj preko lista lijeve noge je stavljen. I provjereno sve za cijepljenje. Za svaki slučaj.

- Nisam stalni gost, možda sam dva puta u životu ušao u taj kafić i rekao sam društvu da mi se baš nekako i ne ide unutra. Ali eto, ušao sam, a mali s vrata baš za nogu – ispričao nam je naš sugrađanin nakon što je cijela epizoda prošla.

Znači tu smo, nisi stalni gost, odmah hvatam za kost. Moja je gazdarica zgodna, ti si nepoznat i bolje ovako preventivno reagirati, kao da čitamo misli pekinezera.

Neugodna epizoda ostat će tek humoreska jer štete velike nije bilo, no upozorenje ostaje svim vlasnicima kućnih ljubimaca. Ma koliko god vaš psić bio umiljat i drag, nikada ne znate kako će reagirati.

#PAS#KAFIć#UGRIZ