StoryEditorOCM
Split‘DRAGI BOJANE‘

Nikad oštriji Igor Stanišić prozvao Ivoševića: ‘Mali čovječe, licemjeru i pohađatelju izmišljenih radionica... jesi li ti pitao Škorića, Oparu i Keruma dopuštenje za snimanje?‘

Piše SPLIT SD
10. ožujka 2022. - 22:12

Nakon objave 'Slobodne' da je policija privela osobu koju se sumnjičilo da je neovlašteno snimala dogradonačelnika Bojana Ivoševića u službenim prostorijama Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan, reagirao je Igor Stanišić, splitski gradski vijećnik Hrvatske građanske stranke. Spomenimo i to da Stanišićeva reakcija nikada nije bila oštrija.

- Mali čovječe, licemjeru i pohađatelju izmišljenih radionica, kada si organizirao snimanje Petra Škorića preko parlafona, gradonačelnika Opare na Pjaci, Željka Keruma u autu i brojnih drugih, jesi li ih pitao za dopuštenje prije nego što si to objavio na Dnevnoj dozi?

Unio si u javni prostor agresiju i negativnost jer je tvoj karakter upravo takav - destruktivan, svađalački i nasilan. U kombinaciji s vlašću i silom koja ti je na raspolaganju vjerojatno se napokon osjećaš potpunom osobom - objavio je Stanišić na svom Facebook profilu.

Aktivisti predvođeni Ivoševićem pozvonili Škoriću na parlafon, a on odgovorio: Bojane, prošetaj!; Stanari gradske jezgre i Đardina: Izglasavanje odluke za nas je pogubno jer je već sada nepodnošljivo živjeti u centru grada!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2023 16:40