StoryEditorOCM
SplitPRVE REAKCIJE

Nezavisni vijećnik: ‘Sebični Puljak troši vrijeme i milijune građana samo da pokuša kupiti legitimitet svom nasilnom zamjeniku‘. A kako je tek nazvao Kuzmanićev angažman...

Piše Split SD
31. ožujka 2022. - 12:09

Odmah po završetku konferencije na kojoj su gradonačelnik Ivica Puljak i zamjenik Bojan Ivošević najavili davanje ostavki na svoje funkcije, javnosti se obratio nezavisni gradski vijećnik Ante Franić.

- Sebični Puljak troši vrijeme i milijune građana samo da pokuša kupiti legitimitet svom nasilnom zamjeniku! Krenuo je ponovno u kampanju iz udobnosti fotelje i s plaćom sveučilišnog profesora, dok je Grad mjesecima blokiran, svi projekti na čekanju, a gradskim novcima se plaća njegova nova PR epizoda, kazao je Franić.

image
Joško Šupić/Cropix

Nazvao je ostavljanje zamjenika Antonija Kuzmanića kao "povjerenika" koji će voditi Grad još jednom u nizu, kako je kazao, "Puljkovih egzibicija":

- U stvarnosti još uvijek on drži kontrolu nad gradskim budžetom s kojima planira financirati svoju kampanju, prema već ustaljenom modelu izvlačenja novca iz gradskih firmi, optužio je unaprijed vijećnik.

- I danas su mu glavne mantre uvođenje reda, završavanje era HDZa i Keruma, a ustvari su mu crveni karton dali svi programski partneri koji su postali svjesni njegovih laži, neuvažavanja i nerada. Uvjeren sam da su građani prozreli namjere Gradonačelnika - influencera i da će nakon ovih izbora završiti era Puljka i Ivoševića - oštar je bio Ante Franić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 09:40