StoryEditorOCM
SplitDERAČINA

Nevjerojatne cijene u kafićima na trajektima: naš čitatelj se zaprepastio kad mu je na ‘Hrvatu‘ isporučen račun za čips i sok u iznosu od 77 kuna!

24. lipnja 2020. - 10:08
Ako ne želite masno platiti sokić i grickalice, najpametnije da se opskrbite prije ukrcaja na trajektHanza Media I Čitatelj

Kafići na jadranskim trajektima oduvijek su imali, fino rečeno, vlastitu poslovnu politiku, ali cijene pića i brze hrane ovog su (post)pandemijskog ljeta ponovno otišle u nebo.

Dokazuje to i račun na iznos od 77 kuna koji je naš čitatelj platio za kutiju čipsa i gazirani sok u salonu "Jadrolinijina" trajekta "Hrvat", na šanku koji je u zakupu Ugostiteljskog obrta "Brod" iz Trogira. Da nije riječ o proizvodima koji se u gradskim dućanima nude po triput nižem iznosu, a tijekom akcijskih prodaja i za samo 16 ili 18 kuna, odnosno pet puta nižoj cijeni, sve skupa bi se još moglo i "progutati".

No, u plovećim kafićima oduvijek je vrijedila ona stara "uzmi ili ostavi", kao uostalom i u svim ostalim ugostiteljskim i trgovačkim objektima, pa od ispijanja ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 09:46