StoryEditor
Splitvapaj čitateljice

Nakon teksta u 'Slobodnoj' saniran pješački na Brdima, ali stanari upozoravaju: Problema još uvijek ima...

Piše Ana Franić
8. studenog 2019. - 14:11

Prije nešto manje od dva mjeseca pisali smo o problemu prelaska pješačkog prijelaza na Brdima. Najveći problem bili su parkirani automobili na pločniku kraj pješačkog, a znak se nije ni vidio jer je bio sakriven u krošnji masline koja je dobrano prešla ogradu privatnog vrta.

Naša čitateljica apelirala je tada na odgovorne da se reagira na vrijeme kako bi se spriječila tragedija i evo nakon manje od dva mjeseca napokon su reagirali.

Vapaj čitateljice s Brda: Kako poštovati prometne znakove kad se uopće ne vide? U kvartu vlada nered, pločnici su puni automobila... Hoćemo li čekati tragediju?

- Zahvaljujući 'Slobodnoj Dalmaciji' napokon se dogodilo da su dvije rupe zakrpane i grane koje su pokrivale znak za prijelaz djece u blizi škole su odrezane. Znam da sve komunalne usluge svi podjednako plaćamo na ovaj ili onaj način i da bi ovakve situacije mogle biti puno rjeđe, ali, pravo i pravda dvije su različite stvari, javila nam je naša čitateljica radosnu vijest kako se stvari napokon miču s mrtve točke.

No, problema još uvijek ima.

- Međutim, kod tog istog pješačkog kod škole stoji uredno parkirano auto, a rupa ima pet metara dalje od zakrpe. Poučena iskustvom do sada, toplo se nadam da ćemo zajedno još više učiniti za dobar život na Brdima, poručila je naša sugovornica.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 05:55