StoryEditor
Splitvapaj čitateljice

Nakon teksta u 'Slobodnoj' saniran pješački na Brdima, ali stanari upozoravaju: Problema još uvijek ima...

Piše Ana Franić
8. studenog 2019. - 14:11

Prije nešto manje od dva mjeseca pisali smo o problemu prelaska pješačkog prijelaza na Brdima. Najveći problem bili su parkirani automobili na pločniku kraj pješačkog, a znak se nije ni vidio jer je bio sakriven u krošnji masline koja je dobrano prešla ogradu privatnog vrta.

Naša čitateljica apelirala je tada na odgovorne da se reagira na vrijeme kako bi se spriječila tragedija i evo nakon manje od dva mjeseca napokon su reagirali.

Vapaj čitateljice s Brda: Kako poštovati prometne znakove kad se uopće ne vide? U kvartu vlada nered, pločnici su puni automobila... Hoćemo li čekati tragediju?

- Zahvaljujući 'Slobodnoj Dalmaciji' napokon se dogodilo da su dvije rupe zakrpane i grane koje su pokrivale znak za prijelaz djece u blizi škole su odrezane. Znam da sve komunalne usluge svi podjednako plaćamo na ovaj ili onaj način i da bi ovakve situacije mogle biti puno rjeđe, ali, pravo i pravda dvije su različite stvari, javila nam je naša čitateljica radosnu vijest kako se stvari napokon miču s mrtve točke.

No, problema još uvijek ima.

- Međutim, kod tog istog pješačkog kod škole stoji uredno parkirano auto, a rupa ima pet metara dalje od zakrpe. Poučena iskustvom do sada, toplo se nadam da ćemo zajedno još više učiniti za dobar život na Brdima, poručila je naša sugovornica.

#SPLIT#BRDA#PJEŠAČKI PRIJELAZ#RUPE NA CESTI

Izdvojeno

07. srpanj 2020 13:14