StoryEditor
SplitJEDAN JE DUGOPOLJAC

Najpopularniji splitski policajac uhvaćen u akciji, njegovi fanovi su oduševljeni: Veliki kralj puni proračun više nego iti jedna Vlada. Diko, nauči ih i da na narančasto staju!

Piše Gabrijela Radanović
20. prosinca 2019. - 17:13

Nagrađivanog splitskog policajca na motociklu Željka Perišića, poznatijeg pod nadimkom Dugopoljac prepoznaju gotovo svi vozači s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Budući da kod njega nema “provlačenja”, vrlo vjerojatno vam se loše “piše” ako Dugopoljac na vas obrati pažnju. No, čini se da odrasli, kao i djeca, vole red i disciplinu, jer čak i oni koje je ovaj prometni policajac na motoru kaznio, podržavaju njegovu strogoću i restriktivno uvođenje reda na splitskim ulicama.

Na koncu, sami smo svjesni da vrlo često svjedočimo neredu, a i pojedini Splićani koji čitaju ovaj članak nerijetki su i sami uzrok pokojeg zastoja.

Danas je, uz riječi podrške, na Facebook stranici "Policija zaustavlja Split" osvanula fotografija Dugopoljca kako iz prikrajka promatra vozače na izlazu iz grada s Poljičke ceste

- Veliki kralj koji puni Državni proračun više nego iti jedna Vlada. Diko, nauči ih i da na narančasto staju - glasi poruka na stranici "Policija zaustavlja Split".

Naime, kako se danas, pred vikend uoči Božića na ulicama stvaraju velike gužve, a nervoza sa svakim dodatnim autom u koloni paralelno raste, vjerujemo da će Željko Perišić imati posla.

Popularni policajac je bio hit i na stranici Prometne zgode i nezgode uz komentar 'naskuplji splitski fotograf'

Najpoznatiji splitski prometni policajac ne oprašta ni članovima vlastite obitelji, a i oni koji mu pokušaju pobjeći dolijaju kad tad: otvorio nam je dušu i otkrio zašto je tako nemilosrdan u svom poslu

#POLICIJA ZAUSTAVLJA SPLIT#ŽELJKO PERIšIć DUGOPOLJAC#ŽELJKO PERIšIć

Izdvojeno