StoryEditorOCM
SplitPRVA OVE GODINE

Nadbiskup Kutleša danas po prvi put gostuje na Kampusu: organizira se duhovna obnova za studente, sve počinje molitvom u 18 sati...

Piše Ivan Ugrin
25. listopada 2022. - 13:06

Novoizabrani predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, član vatikanskog Dikasterija za biskupe, nadbiskup i metropolita Splitsko-makarski, te apostolski administrator Porečke i Pulske biskupije, mons. Dražen Kutleša, danas će po prvi put gostovati među studentima na Kampusu.

Naime, novi povjerenik za mlade u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji i studentski kapelan, župnik na Visokoj, don Ivan Terze, organizira prvu duhovnu obnovu za studente u ovoj akademskoj godini, pod naslovom "Pogledaj na nebo i zvijezde prebroj" (Post 15,5).

Program na Kampusu počinje molitvom u 18 sati. Nakon desetominutne uvodne molitve, župni vikar iz Solina, don Roko Kaštelan, drži nagovor na temu "Ljubav nas Božja nadilazi". U 18.40 počinje Gospina krunica, a u 19 sati misno slavlje predslavi i propovijeda nadbiskup Dražen Kutleša.

Euharistijsko klanjanje s početkom u 20.45 sati predvodi župni vikar s Mertojaka, don Mirko Šakić, a na kraju u 21.15 sati je duhovni koncert na kojem nastupaju "Veritas aeterna & Amorose".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 03:19